Comença la lliga catalana 2024

Comença la lliga catalana 2024

El proper diumenge 21 de gener comença una nova edició de la lliga catalana. Enguany el club d’escacs Banyoles presenta dos equips, igual que l’any passat. El Banyoles A jugarà a preferent amb 10 taulers i el Banyoles B, a segona provincial amb 6 taulers.

Pel que fa al Banyoles A, si comparem la nostra llista de forces amb la dels 9 equips rivals, es preveu una competició complicada, on l’objectiu clarament serà la permanència. Tindrem 5 desplaçaments i 4 enfrontaments a casa. Els desplaçaments seran Fornells, Figueres (C), Hostalric, Palafrugell i Sant Gregori. A casa rebrem el Guixolenc, Santa Eugènia, Platja d’Aro B i Dotze Castells

Pel que fa al Banyoles B, l’objectiu és també la permanència. La dificultat raurà en què jugarannomés 6 partits, dels quals, 4 partits seran a fora i 2 a casa (ja que la vacant toca a casa). Caldrà anar a Torroella de Montgrí, Figueres (E), Santa Eugènia (B) i Olot (D). A casa rebrem Olot E i Santa Eugènia C. Amb tan poques rondes qualsevol relliscada o encert poden ser determinants.

A continuació, podeu consultar ordre de forçes, calendari i normativa:

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *